6 квітня вперше ОНМУ провів День відкритих дверей одночасно у двох форматах: офлайн та онлайн. Це дозволило абітурієнтам долучитися до заходу у зручний споісб. Загальна кількість доєдналося до події 400 абітурієнтів.

Онлайн-трансляція, дозволила 100 віртуальним гостям зазирнути до світу університету. Близько 300 вступників завітали до ОНМУ особисто, де їх радо зустріли проректори університету, директори інститутів, викладачі, представники Приймальної комісії, також Рада студентського самоврядування та актив університету.

Активна програма Дня відкритих дверей дозволила познайомитися зі спеціальностями та їх директорами, почути надихаюче вступне слово від Проректорів ОНМУ, дізнатися про діяльність Ради студентського самоврядування та активу університету від самих студентів. Абітурієнти мали змогу отримати відповіді на питання щодо вступу від Приймальної комісії.

Також були інтерактивні події до яких можна було доєднатися, а саме: тренінг у Vr-окулярах від ОП «судноводіння», робототехніка від спеціальності «компʼютерні науки», тренінг з комунікативних навичок від кафедри "Практична психологія". Також екскурсія визначними місцями ОНМУ, де можно було побувати на справжньому судні та власноруч дослідити матеріально-технічну базу університету, та багато іншого від представників спеціальностей.

Наверх

background