🚨Не дивлячись на сьогоднішню атаку від ворога по Одещині та місту Південному, ми продовжуємо розбудову портової інфраструктури, яка є стратегічно важливою для всієї країни, через забезпечення підготовки та подальшого забезпечення робочими місцями висококваліфікованих фахівців спеціальностей: 133 «Галузеве машинобудування» та 275 «Транспортні технології».

Сьогодні, 19 квітня, Одеський національний морський університет разом з керівництвом Морського торговельного порту «Чорноморськ» та Чорноморським морським фаховим коледжем ОНМУ провели круглий стіл, щодо обговорення питань кар'єрної траєкторії майбутніх фахівців та розвитку дуального навчання.

💼Пілотний проєкт дуального навчання очікуємо вже у новому навчальному році.

📚💵Вже у цьому році наші студенти зможуть отримати омріяну затребувану роботу з конкурентною заробітною платою та широким соціальним пакетом у одному з найбільших портів країни!

⚓️💙Нам залишається тільки привітати наших студентів та абітурієнтів, які у майбутньому будуть зараховані на спеціальність 133 та 275, з відкриттям великих можливостей та перспективою у їхньому карʼєрному рості!

А вже 27 квітня об 11:00 на Дні відкритих дверей в ОНМУ вам представиться можливість поспілкуватись з керівництвом порту Чорноморськ!

Ми надаємо унікальну можливість для абітурієнтів, що вибрали шлях у цій величній індустрії.

Наверх

background