Навчально-наукова лабораторія правового регулювання судноплавства та захисту вантажів створена на базі державних закладів - Одеського національного морського університету, Одеського державного університету внутрішніх справ та Науково-дослідного інституту (НДІ) правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук ( НАПрН) України.

Лабораторія створена за ініціативи ректорів Одеського національного морського університету та Одеського державного університету внутрішніх справ і підтримується ними з метою подальшої науково-практичної спеціалізації цих ВУЗів. Оскільки у проєкті приймає участь також НДІ – один із структурних підрозділів Національної академії правових наук України - це надає Лабораторії наукової вагомості та практичної значимості її досліджень. Адже річні плани роботи та звіти про їх виконання Лабораторією затверджуються на високому рівні – Вченими Радами зазначених державних установ та у суворій відповідності до вимог нормативних документів НАПрН України.

Штат Лабораторії складає сім посад. Це її завідувач, лаборант, по дві посади провідних наукових співробітників належать ОНМУ та ОДУВС, ще одна така ж посада є у НДІ.

Міждисциплінарний предмет досліджень Лабораторії відкриває широкі можливості для студентів, практиків і науковців, котрі цікавляться питаннями правознавства, економіки, водного транспорту, тобто тих, хто бажає долучитися до розв'язання правових проблем судноплавства та захисту вантажів.

Офіс Лабораторії знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Мечникова 34, де також розміщені спеціалізована бібліотека іноземної літератури імені професора К. Отте, банки даних законодавства і судової практики, а також українське представництво Німецького конгресу профілактики.

Запрошуємо до співробітництва з Лабораторією для спільного виконання договорів, котрі Лабораторія укладає із зацікавленими особами.

Наука

Menu
Go to top

background