Спеціалізація: Практична психологія в морегосподарській галузі

Спеціальність: 053 Психологія

Галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки

Освітній рівень: магістр

Освітня програма:
Практична психологія в морегосподарській галузі

Форми навчання: очна та заочна

Термін навчання: 1 рік 4 міцсяці

Увага!!! Зауваження, пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення ПРОЄКТУ ОП «Практична психологія в морегосподарській галузі» на другому (магістерському) рівні вищої освіти 2024 р.н. надсилати за електронною адресою:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Шевченко Росіна Петрівна (гарант ОП)
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Чумаєва Юлія Володимирівна
або за телефонами:
093-879-36-40 Шевченко Росіна Петрівна
050-931-56-32 Чумаєва Юлія Володимирівна

Проєкт ОП Практична психологія морегосподарської галузі на другому (магістерському) рівні (2023)

У процесі навчання за спеціальністю «Психологія» формуються професійні компетенції практичного психолога, фахівця, який знає нові розробки в області психології, що володіє сучасними психокорекційними методиками, здатного на високому професійному рівні розуміти і вирішувати внутрішньоособистісні, сімейні проблеми людини, неможливість налагодити ефективні взаємини в колективі. Володіє знаннями і специфікою роботи практичного психолога в області морського бізнесу: роботи в порту, вимогами до психологічної стійкості співробітників морського і річкового транспорту.

Всі навчальні програми, за якими готують студентів, відповідають сучасним українським і міжнародним стандартам вищої освіти. Навчання орієнтоване на поглиблене освоєння академічних знань і розвиток умінь творчо застосовувати їх на практиці.

Практичні заняття, підготовка і написання курсових робіт відбувається на базі моделювання конкретних проблем і ситуацій, які зустрічаються в роботі практичного психолога в областях морського і річкового транспорту, сфери освіти, психологічного супроводу в медичних установах.

Основні дисципліни, що вивчають студенти спеціальності «Психологія»

Посилити професіоналізм в області морського бізнесу дозволять спеціальні професійно-орієнтовані дисципліни (дисципліни спеціалізації):

  • Кадрова та профорієнтаційна робота на морському транспорті
  • Психологія праці та інженерна психологія
  • Комунікативна психологія та конфліктологія
  • Кризова психологія та консультування
  • Психологія бізнесу, PR та реклами
  • Реабілітаційна психологія
  • Чинник успішного працевлаштування

Випускники за спеціальністю «Психологія» можуть працювати:

практичними психологами на підприємствах морської галузі, в загальноосвітніх навчальних закладах, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, медичних установах, закладах та організаціях приватного і державного фінансування, психологами-консультантами в правоохоронних органах, займати інші посади, що передбачають надання психологічних консультацій і допомоги населенню.

Наверх

background