13 травня стартує проєкт партнерства між Одеським національним морським університетом та CBS Maritime під керівництвом Відділу стратегії та інновацій (SI) за підтримки фондів Орієнтс, TORM, Данського морського фонду та Фонду Лаурітцена - новий "Компетентний коридор" між Копенгагеном та Одесою , який передбачає:

Створення Centre of Excellence, який об'єднає дослідників з CBS та ОНМУ

Запрошення п'яти студентів ОНМУ на програму HA-shipping в CBS восени 2024 року

Підтримку розробки української сестринської програми BSc в міжнародному судноплавстві та торгівлі в CBS, яка почне працювати з осені 2025 року із залученням 15 найталановитіших студентів з ОНМУ.

Спільне навчання 15 студентів ОНМУ зі студентами з п'яти провідних міжнародних університетів з судноплавства: Гонконгського політехнічного університету, Управлінського університету Сінгапуру, Університету Пірея, Шанхайського морського університету та Технічного університету Наньянг.

Запрошення 15 студентів морського факультету CBS до ОНМУ для отримання нових компетенцій та знань про Чорноморський регіон.

Приєднуйтесь до нас у святкуванні нового партнерства!

Захід відбудеться в понеділок, 13 травня, в Danish Shipping, Amaliegade 33 о 19:00. Ви можете зареєструватися за посиланням

Або надішліть листа безпосередньо організатору, Міе Маар Хегелунд (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), щоб отримати посилання для онлайн-участі.

Наверх

background